× بستن تبلیغات
 آموزش آشپزی : بستنی ایتالیایی - دانلود من
X
تبلیغات
رایتل
نویسنده : امیرحسین مطیری این سایت علاوه بر دانلود ،خبر و حتی عکس هم دارد

آموزش آشپزی : بستنی ایتالیایی

دوشنبه 10 تیر 1392 ساعت 04:25
دسر پرطرفدار و محبوب ایتالیایی

ادامه ی آموزش در ادامه مطلب !!
  

مواد لازم‌ :

 پودر ژلاتین                     یک‌ قاشق‌ چایخوری‌
شیر                               یک‌ دوم‌ پیمانه
کره‌ بدون‌ نمک‌                  
60 گرم‌
وانیل‌ شکری                   2 قاشق‌ چایخوری‌
آب                                1 قاشق‌ غذاخوری‌
سفیده‌ تخم‌مرغ‌              3 عدد
پودر شکر                      یک‌ دوم‌ پیمانه‌
شربت‌ قند                     1 قاشق‌ غذاخوری‌
بیسکویت                     120 گرم




طرز تهیه ‌:


ابتدا آب‌ را داخل‌ یک‌ کاسه‌ کوچک‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، کره‌ و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط کرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و کره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روی‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کنید تا کاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنک‌ شود و چندبارهم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.




پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده‌ها را در کاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ دستی‌ یا برقی‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنید تا کاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شکر را به‌ تدریج‌ به‌ سفیده‌ها اضافه‌ کنید و به‌ هم‌ بزنید تا زمانی‌ که‌ رنگ‌ مایع‌تان‌ کاملا غلیظشود، در این‌ حین‌ آب‌لیمو را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ کنید و به‌ مدت‌ ۳۰ ثانیه‌ دیگر به‌ هم‌ بزنید. پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را که‌ خنک‌ شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ کنید و آرام‌ مخلوط کنید.




در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی‌ساز بریزید و در صورتی‌ که‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیارنداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ پلاستیکی‌ گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.




بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می‌شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ نمائید و با همزن‌ آن‌ قدربزنید تا نرم‌ و یکدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بیسکویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ کنید.سپس‌ در ظرف‌ را محکم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ کم‌ بگذارید.



قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را در مایکروویو قرار دهید تا کمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می‌توانید از گیلاس‌ وویفر استفاده‌ نمایید.



www.Mydw.blogsky.com
برچسب‌ها: آموزش، آشپزی، 2، بستنی، ایتالیایی
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نظر شما
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد